dimecres, 25 de març del 2009

Presentació del llibre Com una pedra





Encara no tinc totes les fotos que familiars i amics van fer del dimarts 24 de març però en puc posar una amb l'escriptor Antoni Pladevall com a testimoni de l'acte.

3 comentaris:

  1. Amb el bon record de la presentació d’ahir, continuo endinsant-me a la vida dels personatges… La Lola Mercadé m’agrada molt i intueixo que serà la meva preferida fins al final de la novel·la.

    EvaS

    ResponElimina
  2. Quan vaig escriure la novel·la vaig pensar que la Lola no agradaria, que les velles no interessen. Em fa molta gràcia que creï adeptes.

    ResponElimina
  3. A mi m'encanta l'Anna, perque representa la lluita constant, el no deixar-se vèncer mai passi el que passi, la protagonista ha perdut el pare i quasi la mare i té problemes econòmics i sentimentals però ella ha decidit tirar endavant i ho aconsegueix,totes tenim una petita part de l'Anna dins i a mi m'ha emocionat, a més és un personatge molt potent, vaig llegir el llibre molt depressa perque no podia deixar-lo i ara que l'estic rellegint, admiro la capacitat creativa, la proximitat i la tendresa que em produeix.

    ResponElimina